Vietnam

Yes yes ja, i morse klev vi , upp runt fem, åt lite frukost bara sedan taxin till flygplatsen, tog flyget till vietnam och nu är vi här i en stad som heter Saigon, 10 miljoner invånare var av minst 50% utav dem har moppe så det är sjukt jävla mycket moppar dygnet runt och somliga pluggar samtidigt som kompisen kör, helt sjukt, inga väg regler så allt är KAOZ!

Vi blir kvar här i vietnam i fem nätter, vi är här för att se och uppleva saker då vietnam är ett sånt historiskt land. Kriget slutade för 35 år sedan.
Imorgon ska vi se tunnlarna som de vietnamiska folket höll till i under kriget, mer än 200 mil tunnlar säg det.
Tisdag ska vi besöka fyra öar, vi ska cykla igenom en by i en utav öarna, åka någon river båt uppåt för nå flod, smaka exotiska frukter på någon av öarna och så mer.

längtar så oerhört mycket efter att sol semestern ska börja.. blir tre nätter i Pattaya efter det här sedan åtta nätter i Ko Chang på något paradis hotell, sen har vi minst 12 dagar vi inte bokat.

slänger in någon bild här i från vietnam så det inte blir helt bildlöst!



mycket mopeder som sagt



helt sjukt hur dem har dessa kablar...


ska försöka sova nu, har redan sovit två gånger idag men ska upp väldigt tidigt imorgon och hoppas på bra bilder nu när det börjar hända lite mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0